Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Lentokone hajoaa, bussiammuskelu ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 6. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 12. helmikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Lentokoneen oikealta puolelta nousi savua ja tulta Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla viime viikonloppuna.AZURAIR Airlines oli lähdössä lennolle Moskovaan Venäjälle. Lennonjohtaja näki savua tulevan koneen oikealta puolelta. 
  2. Kiinalaisen turistin väitetään loukkaantuneen, kun matkanjärjestäjä oli leikannut häntä Katassa.

Kiertueen työntekijää syytetään vamman aiheuttamisesta ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla.

Matkatoimistoa uhkaa kuuden kuukauden lupakielto ja jopa 500,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun työntekijä hyökkäsi kiinalaisen turistin kimppuun.

Kiinan varakonsuli on Phuketissa tapaamassa Phuketin kuvernööriä sen jälkeen, kun kiinalainen turisti hyökkäsi veitsellä Phuketissa kiinalaisen turistin kimppuun veitsen kimppuun.

3. Ensimmäinen kiinalainen matkaryhmä kolmeen vuoteen saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Lentokentälle saapuneelta Spring Airlinesin suoralta lennolta Shanghaista on yhteensä 180 matkustajaa.

4. Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Patongin moottoripyörien vuokraajia vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin, koska ne antavat kuljettajien, joilla ei ole ajokorttia, vuokrata moottoripyöriä.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

5. Kaksi linja-autossa ollutta ihmistä loukkaantui Phuketissa ampujan avattua tulen muiden matkustajien karkuun.

Asemies, joka avasi tulen matkustavaan bussiin Phuketissa ja loukkaantui kahta ihmistä, on löydetty kuolleena bussin sisätiloista.

Phuketissa matkustavaan linja-autoon tulen avannut ja kahta ihmistä haavoittunut asemies on löydetty kuolleena bussista, ja hän oli entinen sotilas, joka kärsi mielenterveysongelmista.

Phuketin liikenteenharjoittajat kiristävät turvatoimia estääkseen toistumisen.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.