Kumppanimme lakimiehemme

Oikeudelliset vaihtoehdot/Lakimiehet

Saamme usein sähköposteja ja viestejä täällä The Phuket Expressissä, joissa pyydetään julkaisemaan tai kirjoittamaan artikkeli henkilökohtaisista ja oikeudellisista tilanteista tai riita-asioista, joita toisella osapuolella on toisen kanssa tai ongelmasta, joka jollain on vuokranantajan, yrityksen tai muun kanssa. kokonaisuus. Emme ole tutkivia toimittajia, ja Thaimaan tiukkojen panettelu- ja kunnianloukkauslakien vuoksi emme voi julkaista tarinoita tai suorittaa tutkimuksia, elleivät asianmukaiset viranomaiset, lakimiehet tai poliisi ole osallistuneet asiaan. Tarkista myös tämä sivu alta: https://thepattayanews.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Meillä on kuitenkin kaksi loistavaa kumppanilakimiestä, jotka mielellään keskustelevat kanssasi yksityishenkilöä, yhteisöä tai yritystä koskevista ongelmistasi. 

Vaihtoehto 1:

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

Vaihtoehto 2:

 

Herra Prasittisak Sanauwan

"Yrityksemme luonteesta ja useista muista yrityksistä, joissa olemme mukana, olemme käyneet läpi ainakin 5 asianajajaa Pattayasta löytääksemme sellaisen, joka on erittäin rehellinen ja tekee juuri sen, mitä hän sanoo!" Bryan Flowers

Hän on erikoistunut rikosoikeuteen, siviilioikeuteen ja oikeudenkäyntiin.

Sinä pystyt sähköpostitse Mr. Prasittisak Sanauwan at Express Law alla olevalla lomakkeella tai soita hänelle suoraan.

Mainitse, että löysit hänet The Pattaya Newsista/The Phuket Expressistä koska hän neuvoo puolestamme usein. Meillä on erittäin vahva suhde herra Sanauwaniin, ja halusimme ylentää häntä, koska hän on niin ammattimainen.

Jos sinulla ei ole arvokasta tapausta, hän kertoo sinulle.

Thaimaalainen 0956659736
Englanti 0854307659
LINE ID pssw90

Lähetä lopuksi meille lomake suoraan, jos haluat, niin voimme auttaa sinua ottamaan yhteyttä asianajajaan auttamaan sinua.

Sijainti