44 ulkomaalaista kuljettajaa pidätettiin Patongissa ilman ajokorttia

Patong -

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Tukitoimet käynnistettiin eilen illalla (9. helmikuutath) jälkeen Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa oli pidätetty, kun he aiheuttivat yleistä häiriötä tällä viikolla.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime yönä kello 7–30 he pidättivät 10 ulkomaalaista kuljettajaa kypärän puuttumisesta, 30 ilman ajokorttia ja kahdeksan punaisten valojen hyppäämisestä.

Viisitoista vuokramoottoripyörää takavarikoitiin, ja moottoripyörien vuokraajia vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin, koska ne ovat antaneet kuljettajille, joilla ei ole ajokorttia, vuokrata moottoripyöriä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.