Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa pidätettiin Patongissa – VIDEO

Patong -

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

Videoleikkeet, joissa kymmeniä ulkomaalaisia ​​kilpaili moottoripyörillä Patongissa viime yönä, ovat levinneet paikallisissa sosiaalisen median ryhmissä aiheuttaen raivoa ja monia valituksia paikallisilta asukkailta, jotka väittivät olevansa järkyttyneitä ja kauhuissaan käyttäytymisestä.

"Huolestuneet kansalaiset" sanoivat, että kilpailu oli häiritsevää rentoutumista yrittäville asukkaille ja mahdollisesti vaarallista. Kantelijat lisäsivät, että useimmat kilpailijat eivät käyttäneet moottoripyöräilykypärää Thaimaan lain edellyttämällä tavalla.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee määräsi Patongin liikennepoliisin tukahduttamaan ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä.

Patongin poliisi ilmoitti, että 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten. He olivat kuulemma lähes kaikki vuokranneet moottoripyöriä ja olleet lomalla. Heidän nimiään ei julkistettu lehdistölle, eivätkä he julkaisseet julkisia lausuntoja käyttäytymisestään.

Eversti Sujin kertoi Phuket Expressille, että moottoripyörien vuokraajien tulisi kertoa turisteille, etteivät he aiheuta yleistä haittaa kilpailemalla teillä. Patongin liikennepoliisi lisää partioita alueen moottoripyöräilijöiden tukahduttamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.