Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen Kiinan kiertueen ryhmän kolmeen vuoteen

Phuket -

Ensimmäinen kiinalainen matkaryhmä kolmeen vuoteen saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Tänä iltapäivänä (6th) klo 3 Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla johtaja Monchai Tamod ja Thaimaan Phuketin toimiston matkailuviranomaisen apulaisjohtaja Montree Manator toivottivat ensimmäisen kiinalaisen matkaryhmän tervetulleeksi lentokentälle.

Lentokentälle saapuneelta Spring Airlinesin suoralta lennolta Shanghaista on yhteensä 180 matkustajaa.

Suuria ryhmämatkoja ei järjestetty kolmeen vuoteen Covid-19-pandemian vuoksi.

Saatat pitää tästä:

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) yhteistyössä Kiinan suurlähetystön ja Spring Airlinesin kanssa toivotti ensimmäiset kiinalaiset ryhmämatkat tervetulleiksi maanantaina 6. helmikuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.