The-Phuket-Express-Logo-Small

The Pattaya Newsin osaomistaja Punnipa Flowers yhdessä Banglamungin piirijohtajan kanssa, joulukuu 2019

Olemme The Phuket Express/The Pattaya News.com/TPNnational.com, ammattimaisesti johtama ja Thaimaan hallituksen uutissivuston ja sosiaalisen median verkoston täysin lisensoima yritys, joka keskittyy paikallisiin uutisiin Thaimaan Pattayassa sekä ympäröivällä alueella. Chon Buri, Rayong, Sattahip, Naklua, Jomtien ja Banglamung. Omistamme ja toimimme TPNnational.com joka on omistettu myös Thaimaan kansallisille uutisille. Omistamme ja operoimme myös Phuket Expressiä, joka sijaitsee Phuketissa ja on omistautunut alueen alueellisiin ja paikallisiin uutisiin.

Huhtikuussa 2024 pelkästään thaimaalaisella sosiaalisella mediallamme Facebookilla on noin 549,000 226,000 seuraajaa ja tykkäystä, mikä tekee siitä alueen seuratuimman uutisen ykkösenä. Englannin Pattaya News Facebookillamme on noin XNUMX XNUMX ainutlaatuista käyttäjää, jotka ovat paikallisia asukkaita ja vakituisia turisteja.

Meillä on myös kasvava ja aktiivinen läsnäolo Instagramissa, Tiktokissa, YouTubessa ja Twitterissä. Linkit näihin kaikkiin löytyvät alta.

Pattaya Newsin omistajat Adam Judd, Bryan Flowers, Punnipa Flowers ja henkilökunta Pattayan kaupungin pormestarin Sontaya Kunplomen kanssa joulukuussa 2019.

Meidät perustivat joulukuussa 2017 Pattayassa toimivat Bryan Flowers, Adam Judd ja Punnipa Flowers, jotka halusivat tuoda puolueettomia, informatiivisia, ajankohtaisia, ei-koottuja, itse kirjoitettuja ja vaikuttavia uutisia johdonmukaisella seurannalla Pattayan ja Phuketin alueella.

Jatkamme laajentumistamme vuoden 2024/2025 aikana ja rakennamme tiimiämme edelleen ja parannamme laatuamme ja läsnäoloamme päivittäin.

Mainostajat ja mahdollisesta työpaikastamme kiinnostuneet yksityishenkilöt voivat ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]. Linkki mainossivullemme löytyy myös alta.

Perustajamme Punnipa ja Bryan Flowers sekä Adam Judd ovat Pattayan alueen pitkäaikaisia ​​ja kokopäiväisiä asukkaita, joilla on yli vuosikymmenen kokemus Pattayan markkinoilta ja he asuvat Thaimaassa. He keskittyvät tarjoamaan huippuluokan kokemus ja parhaat uutissivustot Pattayalle ja nyt Phuketin alueelle ja ympäröivälle alueelle. Löydät alta kuvia ja tietoja kirjoittajillemme ja perustajillemme.

Pattaya Newsin perustajat Adam Judd, Bryan Flowers ja Punnipa Flowers sekä henkilöstön jäsenet ja Pattayan poliisipäällikkö eversti Khemmarin Pitsama joulukuussa 2019.

Olemme myös perustaneet ja pyörittäneet http://Thepattayanews.co.th, thai-kielinen versio The Pattaya Newsista. Keskitymme Pattayan paikalliseen tietoon, TODELLINEN uutisia, ei clickbait-sivustoa tai sellaista, joka yrittää myydä sinulle tuotteita uutisten varjolla. Juoksemme myös Phuketdailynews.com thai-kielisiä Phuket-uutisia. Juoksemme myös Thebangkoknews.com Thaimaan kielen kansallisia uutisia varten.

Me myös perustimme ja suunnittelimme www.Pattayaunplugged.com, joka on mediaosastomme ja keskittyy paikallisiin yrityksiin, vinkkeihin, neuvoihin, blogeihin, blogeihin ja yleiseen yhteisöportaaliin Pattayan tapahtumista.

Pattaya News Perustajat ja henkilökunta Pattayan kaupungin PR- ja tapahtumien apulaispormestari Ronakit Ekkasingin kanssa joulukuussa 2019.

Meillä on kaksi Youtube-kanavaa ja olemme aktiivisia Facebook Watchissa omilla alkuperäisillä uutisraporteillamme ja videoillamme englanniksi ja thaiksi, jotka löytyvät täältä:

Englanti: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

thaimaalainen: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Meistä on tullut ammattimaisia ​​bisnesuutisten jakamiskumppaneita Pattaya Japanese Associationin kanssa ja meillä on heidän kanssaan työsuhde toistemme uutisten julkaisemisessa. Löydät heidän nettisivunsa täältä:

PJA Pattaya: https://pattayaja.com/?fbclid=IwAR1FRm1CYPKnJxuoRbdjjiESos93gPj-vdqQ0DDe82udMqWaikDMiaxwnJU

Aloitimme äskettäin myös thai-uutisia thaimaan kansalliskielisille lukijoille klo thebangkoknews.com. Julkaisemme myös kansallisia uutisia englanninkielisille lukijoille osoitteessa TPNnational.com. Juoksemme myös Phuketdailynews.com thai-kielisiä Phuket-uutisia.

Ensisijaiset yhteystietomme ovat seuraavat. Vastaamme nopeimmin Facebookissa, mutta voit käyttää mitä tahansa seuraavista yhteyshenkilöistä: Täältä löydät oikeudelliset yhteydenotot, tutkivan journalismin asianajajan, lehdistötiedotetiedot ja korjaus-/poistopyynnöt: https://thephuketexpress.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Huomautus: Jos haluat peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen, päivittäisen uutiskirjeen alareunassa tulee olla suora linkki, jossa lukee Muokkaa tilaustasi, siirry sitten alaspäin ja napsauta Peruuta. Voit peruuttaa tilauksen täältä. Jos haluat poistaa käytöstä ilmoitukset/hälytykset artikkeleista tietokoneellasi, napsauta tästä. Jos tarvitset edelleen apua, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Ensisijainen sähköposti: [sähköposti suojattu]

Myynti/Mainonta/Markkinointi: 0889272454, Facebook Messenger tai [sähköposti suojattu]

Facebook: https://www.facebook.com/Thepattayanews/

Thaimaalainen Facebook: https://www.facebook.com/thepattayanewsthai/

Englantilainen puhelin: 0889272454 Vain vakavat mainontayrityskyselyt (Tämä numero EI ole tarkoitettu valituksia, korjauksia, oikeudellisia ongelmia, uutisvinkkejä, kysymyksiä, kiistoja tai vastaavia pyyntöjä varten. Lähetä meille sähköpostia tai lähetä meille viesti Facebookissa näistä.)

Thaimaalainen puhelin: 0889272454 Vain vakavat mainontayrityskyselyt (Tämä numero EI ole tarkoitettu valituksia, korjauksia, oikeudellisia ongelmia, uutisvinkkejä, kysymyksiä, kiistoja tai vastaavia pyyntöjä varten. Lähetä meille sähköpostia tai lähetä meille viesti Facebookissa näistä.)

Google Uutiset: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMMm0kgswk_2nAw?hl=en-US&gl=US&ceid=US:en

Instagram: https://www.instagram.com/thepattayanews/#

Kierteet: https://www.threads.net/@thepattayanews

Youtube englanti: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

YouTube Thai: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Youtube-tukiohjelma: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA/join

Tiktok englanti: https://www.tiktok.com/@thepattayanewsenglish

Tiktok Thai: https://www.tiktok.com/@thepattayanews

Twitter: https://twitter.com/The_PattayaNews

Tumblr: https://thepattayanews.tumblr.com/

Feedburner: http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/the-pattaya-news/

Fläppitaulu: https://flipboard.com/@thepattayanews/the-pattaya-news-2qmo724fz

Syötävä: https://feedly.com/i/feed/content/feed/http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Pinterest: https://www.pinterest.com/ThePattayaNews/thailand-news-by-the-pattaya-news/

Sähke ryhmä: https://t.me/thepattayanewsofficial

Linjaryhmä: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

Mainosta kanssamme: https://thephuketexpress.com/advertise-with-us-have-us-attend-your-event/

Vakuutuskumppanimme: https://thephuketexpress.com/2021/11/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Kiinteistökumppanimme: TPN-kiinteistö

Facebook-tukiohjelmamme: https://facebook.com/becomesupporter/Thepattayanews/

Tilaa ilmainen päivittäinen uutiskirjeemme: https://thephuketexpress.com/newsletter/

Osallistu keskusteluun aktiivisissa Facebook-ryhmissämme!!!!
Pattaya: https://www.facebook.com/groups/438849630140035/
Thaimaan kansallinen: https://web.facebook.com/groups/312587489772516

Toimiston osoite on alla. Vain ajanvarauksella.

Pattayan uutistoimisto, napsauta tästä.

Tai ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella heti!

Thepattayanews.co.th:n thaimaalainen päätoimittaja:

Herra Bank Konba

Englantilainen osaomistaja: Adam Judd

Tavoitat sähköpostilla osoitteessa [sähköposti suojattu] tai yllä olevaan toimiston puhelinnumeroon. Ensikontaktina mieluiten sähköposti, jonka jälkeen voidaan sopia tapaamisaika liikeasioissa.

Adam Juddin koko kirjoittajan bio ja henkilökohtaiset yhteystiedot löydät täältä: https://thepattayanews.com/author/users1278/

Huomaa, että puhelinnumerot ovat vain vakavia mainontaan liittyviä liiketoimintapyyntöjä varten, eivät valituksia, yleisiä kysymyksiä tai juridisia kysymyksiä. Katso linkki yllä olevasta linkistä.

The Pattaya Newsin osaomistaja: Rouva Punnipa Flowers, [sähköposti suojattu]

Bank Konba ja Punnipa Flowers entisen poliisipäällikön kanssa toukokuussa 2019.
×