PÄIVITYS: Matkatoimistoa uhkaa kuuden kuukauden lisenssin keskeyttäminen ja jopa 500,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun henkilökunta hyökkäsi kiinalaisen turistin kimppuun Phuketissa

Phuket -

Matkatoimistoa uhkaa kuuden kuukauden lupakielto ja jopa 500,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun työntekijä hyökkäsi kiinalaisen turistin kimppuun.

Aiemmat tarinamme:

Kiinalaisen turistin väitetään loukkaantuneen, kun matkanjärjestäjä oli leikannut häntä Katassa.

Kiertueen työntekijää syytetään vamman aiheuttamisesta ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla.

Nyt päivitykseen:

Napadol Arwutthakamprecha, Bureau of Tourism Business and Guide Registration Southern Region 2 (Phuket) rekisterinpitäjä kertoi Phuket Expressille "Matkayhtiö on rikkonut matkailualan yritys- ja opaslakia. Asiassa ollut henkilö oli yrityksen välitön työntekijä ja yritys on vastuussa teoistaan, vaikka he alun perin yrittäisivät etääntyä asiaan."

"Ne ovat aiheuttaneet vakavaa vahinkoa Thaimaan hyvälle moraalille ja kulttuurille. Matkatoimiston rekisteröintilupa keskeytetään kuudeksi kuukaudeksi tiistaista 7. helmikuuta alkaen”, Napadol lisäsi.

”Lisäksi matkanjärjestäjä ei saa tehdä mitään, mikä vahingoittaa matkailualaa, matkailukohteita ja turisteja tai siitä voidaan saada jopa 500,000 XNUMX bahtin sakko. Tämän matkanjärjestäjän kanssa pohditaan, kuinka paljon heille voidaan tässä tapauksessa saada sakkoja”, Napadol huomautti.

Yrityksen nimi oli edelleen virallisesti salattu odotettaessa sakkoja koskevia päätöksiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.