Matkanjärjestäjän väitetään leikkaavan kiinalaista turistia Phuketissa

KUVA: MGR Online

Phuket -

Kiinalaisen turistin väitetään loukkaantuneen, kun matkanjärjestäjä oli leikannut häntä Katassa.

Päivitys tähän tarinaan löytyy klikkaamalla TÄSTÄ.

On raportoitu, että kiinalainen turisti oli heidän perheensä kanssa tammikuun 29th viime kuussa ja että he ostivat pakettimatkan päiväretken Similan-saarelle Phang Ngassa 9,000 5,000 bahtilla matkatoimistolta lähellä hotellia Katassa. He maksoivat XNUMX bahtia talletuksesta.

Päiväretki alkoi 31. tammikuutast, ja nimetyn matkanjärjestäjän oli määrä tavata kiinalainen perhe hotelliin klo 5. Matkanjärjestäjä ei kuitenkaan saapunut. Kiinalaiset turistit yrittivät ottaa yhteyttä matkanjärjestäjään tunnin ajan. Matkanjärjestäjä sai lopulta yhteyden, mutta ilmoitti menneensä väärään hotelliin.

Tässä vaiheessa kiinalaiset turistit halusivat peruuttaa koko matkan ja pyysivät hyvitystä. Matkanjärjestäjä ei kuitenkaan nähnyt tätä pyyntöä turistin kanssa, koska hän väitti, että annettiin väärää tietoa.

Kiinalaiset turistit tunsivat olevansa huijattuja ennen kuin he tekivät ilmoituksen Karonin poliisille. He menivät poliisin kanssa matkatoimistoon pyytämään panttirahaa takaisin. Matkatoimisto maksoi kuitenkin turistin mukaan vain 3,000 bahtia. Turisti ajatteli, että se ei ollut reilua heitä kohtaan ja halusi täyden hyvityksen kaikista talletetuista 5000 bahtista ennen kuin uusi riita alkoi.

Matkanjärjestäjän väitettiin sitten hyökänneen turistin kimppuun ja viipaloinut heitä veitsellä. Turisti teki uudelleen ilmoituksen poliisille ennen kuin meni sairaalaan. Turisti kertoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle, että he olivat järkyttyneitä asianomaisille viranomaisille, että he ovat pyytäneet apua.

Uutiset tulivat jälleen julkisuuteen, kun riidan ja tappelun videoleike levisi sosiaalisessa mediassa.

Poliisin kerrotaan jatkavan tapauksen tutkintaa.

Asianomaiset poliisit salasivat turisti- ja matkatoimiston sekä matkanjärjestäjän nimet lisätutkimuksia odotettaessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.