Venäläinen lentokone hajosi noustaessaan Phuketissa

Phuket -

Lentokoneen oikealta puolelta nousi savua ja tulta Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla viime viikonloppuna.

Phuketin kansainvälinen lentoasema on julkaissut ilmoituksen, jossa todetaan: "Klo 5 lauantaina (00. helmikuuta)th) AZURAIR Airlinesin lento numero ZF3604 oli lähdössä lennolle Moskovaan Venäjälle."

"Lennonjohtaja näki savua tulevan koneen oikealta puolelta. Kapteeniin otettiin yhteyttä ennen kuin kone keskeytti nousun. Kone jarrutti välittömästi, mikä aiheutti oikean pyöräjärjestelmän toimintahäiriön ja pyörän rikkoutumisen.

– Kesti noin 40 minuuttia ennen kuin kone poistettiin kiitotieltä. Kone oli rullaustiellä, joka esti muita lentokoneita. AZURAIR-kone poistettiin rullaustieltä klo 0 sunnuntaina (30. helmikuuta)th). "

"Kaikkiaan 16 lentoa on vaikuttanut. Jotkut lennot viivästyivät, kun taas jotkin lennot joutuivat laskeutumaan Krabin kansainväliselle lentokentälle ja Suvarnabhumin kansainväliselle lentokentälle.

"Phuketin kansainvälinen lentoasema tutkii tapausta turvallisuuden ja paremman hallinnan varmistamiseksi kansainvälisen standardin saavuttamiseksi. Pahoittelemme tapahtunutta."

Kuva: [sähköposti suojattu]

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.