Moottoripyörien vuokraajia vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin Patongissa

Patong -

Patongin moottoripyörien vuokraajia vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin, koska ne antavat kuljettajien, joilla ei ole ajokorttia, vuokrata moottoripyöriä.

Edellinen tarinamme:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että moottoripyörävuokraamot, jotka antavat ulkomaisille turisteille, joilla ei ole ajokorttia, vuokrata moottoripyöriä, joutuvat syytteeseen siitä, että he antavat muiden henkilöiden, joilla ei ole ajokorttia, vuokrata moottoripyöriään.

Operaattoreille on määrätty 1,000 XNUMX bahtin sakko kumpikin maksusta.

Poliisi ei kertonut operaattorien nimiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.