PÄIVITYS: Kiinan varakonsuli Phuketissa tapaa kuvernöörin kiinalaisen turistin kimppuun joutuneen kiertueyhtiön henkilöstön kimppuun

Phuket -

Kiinan varakonsuli on Phuketissa tapaamassa Phuketin kuvernööriä sen jälkeen, kun kiinalainen turisti hyökkäsi veitsellä Phuketissa kiinalaisen turistin kimppuun veitsen kimppuun.

Aiemmat tarinamme:

Kiinalaisen turistin väitetään loukkaantuneen, kun matkanjärjestäjä oli leikannut häntä Katassa.

Kiertueen työntekijää syytetään vamman aiheuttamisesta ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla.

Matkatoimistoa uhkaa kuuden kuukauden lupakielto ja jopa 500,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun työntekijä hyökkäsi kiinalaisen turistin kimppuun.

Nyt päivitykseen:

Tänään (7th) Kiinan varakonsuli saapui Phuketiin tapaamaan Phuketin kuvernöörin Naroong Woonciewin.

Kuvernööri Naroong pahoitteli tapausta ja kertoi varakonsulille oikeudellisista toimista, joita kiertueen henkilökuntaa vastaan ​​on ryhdytty. Matkatoimistoa vastaan ​​on tehty tapauksesta myös poliisin ilmoitus, ja lisää oikeussyytteitä on kuvernöörin mukaan tulossa.

Kiinan varakonsuli Li Chenglong sanoi kuvernöörille ja Thaimaan medialle: "Olemme tyytyväisiä viranomaisten nopeaan päätökseen tämän tapauksen johdosta ja kiitämme asianomaisia ​​Phuketin virastoja ja johtajia, jotka seurasivat asiaa välittömästi. Uskomme, että tämä tapaus ei vaikuta thaimaalaisten ja kiinalaisten välisiin hyviin suhteisiin."

"Tämän pitäisi kuitenkin olla esimerkki, jolla estetään vastaavanlainen tapaus kiinalaisten tai muiden matkailijoiden kanssa tulevaisuudessa", varakonsuli jatkoi.

”Olemme kiinnittäneet huomiota kaikkiin kiinalaismatkailijoihin, jotka vierailevat Phuketissa ja Thaimaassa. Odotamme, että kaikki kiinalaiset turistit Thaimaassa ovat turvassa ja onnellisia vieraillessaan Phuketissa ja muilla nähtävyyksillä ja alueilla ja haluavat palata takaisin." Varakonsuli päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.