PÄIVITYS: Kiertueen henkilökuntaa veloitettiin kiinalaisen turistin kimppuun veitsen kimppuun Phuketissa

Phuket -

Kiertueen työntekijää syytetään vamman aiheuttamisesta ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla.

Edellinen tarinamme:

Kiinalaisen turistin väitetään loukkaantuneen, kun matkanjärjestäjä oli leikannut häntä Katassa.

Nyt päivitystä varten:

Karonin poliisipäällikkö eversti Khundet Na Nongkhai kertoi Phuket Expressille tänä iltapäivänä (6. helmikuuta), että he kuulustelivat pääepäiltyä, jonka he tunnistivat rouva Wiree S:ksi, 44, joka on matkatoimiston työntekijä.

Poliisi ei julkistanut yrityksen nimeä.

Poliisi takavarikoi neiti Wireeltä veitsen, joka oli asetettu moottoripyörän istuimen alle. Rouva Wiree myönsi poliisille, että hän on henkilö, joka hyökkäsi kiinalaisen turistin kimppuun sosiaalisessa mediassa levinneessä videossa.

Rouva Wiree myönsi Karonin poliisille, että kiertueen hyvityksestä käytiin riitaa, mutta hän väitti puolustavansa itseään ja kertoi myös yrittäneensä suojella itseään kiinalaisilta, jotka hän väitti olevansa raivoissaan ja joiden hän pelkäsi satuttavan häntä ensin. Jotkut raportit väittävät, että hän löi häntä ensin.

Eversti Khundet kertoi Phuket Expressille, että hänen itsepuolustusväitteistään huolimatta rouva Wireeä on syytetty ruumiinvammoista ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla. Vahinkoa koskevasta syytteestä tuomitaan vankeutta enintään kolmeksi kuukaudeksi tai sakko enintään 60,000 2000 bahtiin (XNUMX USD) tai molemmat.

Nimettömällä matkatoimistolla on laillinen rekisteröity matkatoimiston toimilupa.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen, peruutetaanko matkatoimiston toimilupa tapahtuman vuoksi.

Tapaus johtui tiettävästi etukäteen varatusta 5,000 150 bahtin (XNUMX USD) kiertueesta, joka epäonnistui. Matkatoimisto väitti, että hotellin osoite oli väärä ja kiinalainen turisti sanoi, että yritys ei yksinkertaisesti saapunut paikalle tai vastannut puheluihin. tunnin ajan.

Turisti vaati täyden hyvityksen, mutta hänet hylättiin ja hän joutui poliisin mukaan, jolloin matkatoimisto suostui palauttamaan 3000 bahtia, mutta pidättämään 2000 bahtia matkan varaamiseen käytetystä ajasta ja väitetysti illalla taksilla toiseen hotelliin.

Kiinalainen turisti piti tätä mahdottomana hyväksyä ja vaati heidän täyden hyvityksensä, ja silloin tilanne kerrottiin eskaloituvan.

Turisti on kuulemma jo lähtenyt maasta.

Tämä on kehittyvä tarina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.