Miehen ruumis löydettiin kelluvasta rannalta Thalangista, Phuketista

Thalang –

Miehen ruumis löydettiin kellumasta rannalta Thalangin alueella.

Thalangin poliisille ilmoitettiin ruumiista maanantaiaamuna (5th) lähellä rantaa Ao Possa, Pa Klokin osa-alueella.

Poliisi, lääkintähenkilöstö ja Phuket Express saapuivat rannalle löytääkseen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin rannalta Pracheun Thammawongiksi, 59. Paikalliset kalastajat olivat jo nostaneet ruumiin vedestä, jotta voimakkaat aallot eivät huuhtoisi sitä pois poliisin soiton jälkeen. Hänen päästään löytyi pieni haava. Uskotaan, että herra Pracheun kuoli vähintään 24 tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin.

Hänen sukulaisensa kertoivat poliisille, että Pracheun huolehti yksin meressä kelluvia koreja pyytävistä kaloista. He yrittivät ottaa häneen yhteyttä sunnuntaina (4th), mutta epäonnistui. Voimakkaat tuulet ja aallot saattoivat kaata hänet mereen ennen kuin hän hukkui. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Phussa on viime aikoina tapahtunut useita vastaavia hukkumistapauksiaket:

Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa jättäessään huomioimatta punaiset liput, jotka ilmoittavat, että uiminen ei ole sallittua.

Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

Kaksi ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun heidät löydettiin kamppailemassa vedestä Patong Beachiltä.

Myanmarilainen mies hukkui etsiessään kaloja lähellä rantaa Thalangissa.

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, jossa kerrotaan, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 4 asti.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.