Venäläinen mies hukkui Phuket Beachillä

Phuket -

Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa jättäessään huomioimatta punaiset liput, jotka ilmoittavat, että uiminen ei ole sallittua.

Phuketin turistipoliisi sai ilmoituksen klo 4 lauantaina (00. kesäkuutard), että miespuolinen venäläinen turisti oli hukkunut Nai Thonin rannalla.

Rannalla olleet hengenpelastajat kertoivat poliisille, että turisti ei huomioinut punaista lippua.

Hengenpelastajat myös varoittivat häntä, ennen kuin hän jätti heidät huomiotta. Turisti hukkui ennen kuin hänet nostettiin vedestä.

Phuketissa on viime aikoina sattunut useita tapauksia, joissa turistit ovat hukkuneet, kuten alla kerromme.

Kata Beachillä hukkui kazakstanilainen turisti, koska hän oli jättänyt huomiotta punaiset liput, jotka ilmoittavat, että uiminen ei ole sallittua.

Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

Kaksi ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun heidät löydettiin kamppailemassa vedestä Patong Beachiltä.

Myanmarilainen mies hukkui etsiessään kaloja lähellä rantaa Thalangissa.

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, jossa kerrotaan, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 4 asti.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.