Myanmarin mies hukkui etsiessään kaloja lähellä rantaa Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Myanmarilainen mies hukkui etsiessään kaloja lähellä rantaa Thalangissa.

Pelastustyöntekijöille ilmoitettiin tapauksesta, jonka myanmarilainen mies oli kadonnut, kun hän oli lähtenyt mereen etsimään kaloja lähellä Layan Beachia maanantaina (29. toukokuuta).

Etsinnät aloitettiin ja myanmarin miehen ruumis löydettiin keskiviikkona (31. toukokuuta). Hänen omaistensa mukaan mies lähti etsimään kalaa voimakkaista aalloista.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut rankkasateesta Thaimaassa ja mahdollisista äkillisistä tulvista etelä- ja itäosissa.

  • Etelä (Andamaanienmeri)

Mahdollinen sade, noin 70 prosentin mahdollisuus Ranongissa, Phang Ngassa, Phuketissa, Krabissa, Trangissa ja Satunissa. Aallot ovat yli kolme metriä ukkosmyrskyalueilla.

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, jossa kerrotaan, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 4 asti.

================================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.