Pienten veneiden pääsy mereen on kielletty Phuketissa

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, jossa kerrotaan, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 4 asti.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan meteorologisen osaston (TMD) mukaan 30. toukokuuta alkaenth kesäkuuhun 4th Andamaanienmerellä tulee kovaa sadetta ja voimakkaita aaltoja avomerellä jopa kolmen metrin korkeuteen tai ukkosmyrskyalueella yli kolmen metrin korkeuteen.

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti tiistaina (30. toukokuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle 10 metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on KIELLETTY 4 asti.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut rankkasateesta Thaimaassa ja mahdollisista äkillisistä tulvista etelä- ja itäosissa.

  • Etelä (Andamaanienmeri)

Mahdollinen sade, noin 70 prosentin mahdollisuus Ranongissa, Phang Ngassa, Phuketissa, Krabissa, Trangissa ja Satunissa. Aallot ovat yli kolme metriä ukkosmyrskyalueilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.