Venäläinen turisti hukkuu Patong Beachille

Patong -

Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että uhrin perheenjäsenet Patong Beachillä ilmoittivat tapauksesta tänään kello 7. He saapuivat nopeasti rannalle ja pelastustyöntekijöillä kesti noin 30 minuuttia ennen kuin he löysivät vieraan miehen kellumasta merestä.

Uhri vedettiin rannalle, ja hänet tunnistettiin myöhemmin Rafaylovich Paveliksi, 53, Venäjän kansalainen. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Hänen vaimonsa, jonka nimeä ei kerrottu, kertoi Thaimaan medialle, että pariskunta meni uimaan ennen kuin hänen miehensä hukkui joutuessaan vaikeuksiin vedessä.

Venäjän suurlähetystölle on jo tiedotettu ja perhe hoitaa hautajaisjärjestelyt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.