Turistit pelastettiin lähes hukkumisen jälkeen Patong Beachillä Phuketissa

Patong -

Kaksi ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun heidät löydettiin kamppailemassa vedestä Patong Beachiltä.

Patongin hengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille, että maanantaiaamuna (29th) kaksi turistia meni veteen Patong Beachillä. Hengenpelastajat toivat molemmat turvallisesti takaisin rannalle sen jälkeen, kun heidän havaittiin kamppailevan meressä pysyäkseen pinnalla.

Rannalle oli asetettu punaiset liput varoittamaan uimareita menemästä veteen kovien aaltojen takia. Kaksi turistia eivät kuitenkaan kuunnelleet varoitusta ja heidät jouduttiin pelastamaan.

Phuketin hengenpelastajat eivät tunnistaneet turistien nimiä ja kansallisuuksia.

Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.