Kazakstanin mies hukkui Kata Beachillä Phuketissa

Kata-

Kata Beachillä hukkui kazakstanilainen turisti, koska hän oli jättänyt huomiotta punaiset liput, jotka ilmoittavat, että uiminen ei ole sallittua.

Karonin poliisi sai torstai-iltapäivänä (1.) Kata Beachin hengenpelastajalta ilmoituksen, että he saapuivat paikalle etsimään turistin ruumista, jonka poliisi tunnisti Artur Iskakoviksi, 24, Kazakstanin kansalaiseksi.

Hengenpelastajat kertoivat poliisille, että heille ilmoitettiin, että turisti oli tajuttomana noin viisi minuuttia, ennen kuin he menivät vesiskootteriin vetääkseen turistin vedestä takaisin rannalle. Tämän jälkeen pelastushenkilökunta kutsuttiin rannalle. Iskakov julistettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Rannalla oli tapahtumahetkellä punainen lippu, joka varoittaa turisteja uimasta voimakkaiden aaltojen ja virtausten vuoksi.

Saatat pitää tästä:

Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

Kaksi ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun heidät löydettiin kamppailemassa vedestä Patong Beachiltä.

Myanmarilainen mies hukkui etsiessään kaloja lähellä rantaa Thalangissa.

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, jossa kerrotaan, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 4 asti.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.