Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Ranskan konsulivierailut, mies avaa tulen sairaalassa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 6. maaliskuuta 2023 sunnuntaihin 12. maaliskuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Belgialainen mies on kuollut, kun hänen väitetään liukastuneen ja kaatuneen päänsä koskettaen maahan yrittäessään pysäyttää ystäväänsä, joka riiteli thaimaalaisen miehen kanssa Patongissa.

Belgialainen mies, joka kuoli sen jälkeen, kun hänen väitetään liukastuneen ja kaatuneen Patongissa, saattoi olla osallisena kiistassa Tuk Tuk -hinnasta.

2. Kuljettaja pidätettiin, kun hän avasi tulen aseella Phuket Townin sairaalan pysäköintihallirakennuksessa. Tapaus johtui parkkipaikasta riitelystä.

Kuljettajaa, joka avasi tulen aseella Phuket Townin sairaalan pysäköintitalorakennuksessa, syytetään murhan yrityksestä.

3. Ranskan konsuli Thaimaassa ja Ranskan konsuli Phuketissa vierailivat Phuketin varakuvernöörissä keskustelemaan viimeaikaisista ongelmista ranskalaisten turistien kanssa Phuketissa.

Ranskan konsuli Thaimaassa vieraili Phuketin maakunnan poliisipäällikön luona keskustelemassa ranskalaisista turisteista, jotka olivat rikkoneet lakeja ja aiheuttaneet oikeudellisia ongelmia, jolloin jotkut ehdottivat kiistanalaista punaisen ja keltaisen kortin järjestelmää.

4.  Tuntematon miehen ruumis löydettiin kellumasta läheltä Rawain saarta.

Tunnistamaton miehen ruumis, joka löydettiin kelluvan läheltä Rawain saarta, on mahdollisesti kaksi kuukautta sitten kadonnut romanialainen sukeltaja.

5. Kahden ulkomaalaisen on ilmoitettu kadonneen kaksi päivää sen jälkeen, kun he vuokrasivat kajakin Coconut Islandilla Mueang Phuketissa.

Mueang Phuketissa käynnistettiin kahden kadonneen ulkomaalaisen kajakilla etsintä.

Kahden kadonneen ulkomaalaisen ja kajakin kerrotaan löytyneen turvassa, kun veneen kapteeni pelasti heidät.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.