Tunnistamaton ruumis löytyi saaren läheltä Rawaista, Phuketista

Rawai, Phuket -

Tuntematon miehen ruumis löydettiin kellumasta läheltä Rawain saarta.

Rawain kunnan työntekijät kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin ruumiista perjantai-iltapäivänä (10. maaliskuuta).th) klo 1

Ruumis löydettiin kellumassa kuvapuoli alaspäin lähellä Kaew Pissadarn -saarta. Ruumis on löydetty merestä tunnistamista varten. Ruumis oli alkanut hajota.

Tämä on kehittyvä tarina.

Saatat pitää tästä:

47-vuotias romanialainen sukeltaja on edelleen kateissa. Etsinnän komentokeskus oli siirretty Yanui Beachiltä Rawaista Rawain kuntaan, ja laajempi etsintä päättyi ja siirrettiin paikallisten kalastajien ja asukkaiden käsiin auttamaan hänen etsimisensä jatkamista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.