PÄIVITYS: Kahden kadonneen ulkomaalaisen ja kajakin kerrotaan löydetty turvassa Phuketissa

Phuket-

Kahden kadonneen ulkomaalaisen ja kajakin kerrotaan löytyneen turvassa, kun veneen kapteeni pelasti heidät.

Edellinen tarinamme:

Kahden ulkomaalaisen on ilmoitettu kadonneen kaksi päivää sen jälkeen, kun he vuokrasivat kajakin Coconut Islandilla Mueang Phuketissa.

Mueang Phuketissa käynnistettiin kahden kadonneen ulkomaalaisen kajakilla etsintä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (10th) kiertueveneen kapteeni, herra Wittaya Ngannkeng, löysi kaksi ulkomaalaista elossa ja kellumassa meressä roikkumassa kajakin päällä lähellä Rang Yai -saarta Koh Kaewissa.

Kajakki ei kaatunut, mutta sisällä oli vettä. Kaksi ulkomaalaista eivät voineet jäädä kajakkiin.

Veneen kapteeni pelasti kaksi ulkomaalaista ja toi kajakin takaisin maihin perjantaina klo 4. Kaksi ulkomaalaista jättivät kajakin vartijan kanssa lähellä. He sanoivat palaavansa kymmenen minuutin kuluttua ottaakseen kajakin, mutta he eivät palanneet.

CCTV osoitti selvästi, että miehet pelastettiin ja palasivat rantaan, Phuketin turistipoliisi lisäsi.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että kiertueveneen kapteeni ei raportoinut tapauksesta ennen kuin hän näki thaimaalaisen lehdistön, jonka mukaan miehet olivat yhä kadoksissa tänään, 12. maaliskuuta, ja laajaa etsintöä suoritettiin.

Phuketin turistipoliisi työskentelee parhaillaan ulkomaalaisten paikantamiseksi ja heidän tunnistamiseksi, mutta on helpottunut, että miehet ovat turvassa.

***************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.