Kaksi ulkomaalaista ilmoitti kadonneeksi vuokrattuaan kajakin Phuketissa

Phuket -

Kahden ulkomaalaisen on ilmoitettu kadonneen kaksi päivää sen jälkeen, kun he vuokrasivat kajakin Coconut Islandilla Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueang Ponmana kertoi Phuket Expressille, että hotellin johtaja ja työntekijä Coconut Islandilla, Phuketin itäpuolella Koh Kaewin osapiirissä, tekivät ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille.

He kertoivat poliisille, että perjantaina (10th) kaksi ulkomaalaista miespuolista turistia vuokrasi hotellista kajakin, joiden nimi salattiin poliisin pyynnöstä lisätutkimuksia varten. Kaksi ulkomaalaista, joiden kansalaisuus oli tuntematon, kirjoittivat vuokraajan nimeksi "Bey" hotellihuoneen numerolla 2318.

Myöhemmin hotellin johto kuitenkin huomasi, ettei hotellissa ole huonetta numero 2318. On epäselvää, miksi kajakkivuokrausta hallinnoiva hotellin henkilökunta ei heti havainnut tätä eroavaisuudeksi.

Klo 5 kaksi ulkomaalaista eivät palanneet. Lauantaiaamuna (00th) hotelli etsi lähistöltä, mutta niistä ei ollut merkkejä. Hotelli on huolissaan, että he saattavat olla vaarassa.

Eversti Pratueang kertoi Phuket Expressille, että poliisi on tarkistanut lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa nähdäkseen, ovatko kaksi ulkomaalaista jättäneet kajakin muualle sen sijaan, että olisivat palanneet hotelliin, tai jopa mahdollisesti varastaneet kajakin.

Asiaa tutkitaan vielä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.