Belgialainen mies kuoli, kun väitettiin liukastuneen ja kaatuneen yrittäessään lopettaa riidan Patongissa

Patong-

Belgialainen mies on kuollut, kun hänen väitetään liukastuneen ja kaatuneen päänsä koskettaen maahan yrittäessään pysäyttää ystäväänsä, joka riiteli thaimaalaisen miehen kanssa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin Patongin sairaalasta, että 31-vuotias belgialainen mies oli julistettu kuolleeksi sairaalassa (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.).

Uhrin tuntematon ystävä kertoi Patongin poliisille, että hän ja uhri riitelevät thaimaalaisen miehen kanssa asunnossa Soi Nanaissa Patongissa. Belgialainen mies yritti pysäyttää kiihkeän sanallisen riidan ystävänsä ja thaimaalaisen välillä. Belgialaisen miehen kerrottiin juoksevan tuntemattomista syistä ennen kuin liukastui ja kaatui pää koskettaen maata. Hänet vietiin Patongin sairaalaan Tuk Tuk -taksilla.

Poliisi ei paljastanut riidan luonnetta ja thaimaalaisen miehen henkilöllisyyttä.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen kuolinsyyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.