PÄIVITYS: Rawaista löytyi kelluva ruumis. Mahdollisesti kadonnut romanialainen sukeltaja

Rawai, Phuket -

Tunnistamaton miehen ruumis, joka löydettiin kelluvan läheltä Rawain saarta, on mahdollisesti kaksi kuukautta sitten kadonnut romanialainen sukeltaja.

Edellinen tarinamme:

47-vuotias romanialainen sukeltaja on edelleen kateissa. Searching Command Center oli siirretty Yanui Beachiltä Rawaista Rawain kuntaan, ja laajempi etsintä päättyi ja siirrettiin paikallisten kalastajien ja asukkaiden käsiin auttamaan hänen etsintönsä jatkamista tammikuussa.

Tuntematon miehen ruumis löydettiin kellumasta läheltä Rawain saarta.

Nyt päivitykseen:

Kadonneen romanialaisen sukeltajan MR:n ystävät. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47, tuli katsomaan ruumista. He ovat kuulemma vahvistaneet Chalongin poliisille, että sukelluspukua pukeutunut ruumis oli MR. SOMESAN.

Ruumiin tunnistaminen ja ruumiinavaus suoritetaan kuitenkin virallisesti ruumiin tunnistamiseksi ja tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.