Phuketin taksinkuljettajat jättävät virkamiehille virallisia valituksia mobiilisovellustakseista

Phuket -

Phuketin taksimittarin kuljettajat ovat tehneet virallisia valituksia asianomaisille viranomaisille ja pyytäneet apua laittomien mobiilisovellustaksien suhteen.

Kornpitak Arsanasuwan Phuketin maakuljetustoimistosta (PLTO) sai kirjeen Abdulwahab Suksaleelta, Phuketin taksimittarin kuljettajayhdistyksen edustajalta.

Kirjeessä kerrotaan, että monet Phuketin taksimittarin kuljettajat ovat kärsineet taloudellisesti, koska väitetään, että monia laittomia ajoneuvoja käytetään mobiilisovellustakseina.

Taksinkuljettajat käyttävät sertifioituja ja sertifioimattomia mobiilisovelluksia, Abdulwahab sanoi. Matkustajat ja kuljettajat ovat hämmentyneitä, he ajattelevat, että sertifioituja mobiilisovelluksia voidaan käyttää mustien rekisterikilpien (henkilöautojen) kanssa ilman laillista rekisteröintiä luvanvaraiseksi kuljetusajoneuvoksi tai asianmukaista kuljetusvakuutusta, rekisteröintiä ja ajokorttia.

Abdulwahab haluaa pysäyttää kaikki uudet mobiilisovellusten hyväksynnät, koska niitä on nyt liikaa ja määrät kasvavat edelleen. Viranomaisten tulee tarkastaa tiukasti laittomat taksit (mustakilpi/henkilöautot/rekisteröimättömät), joita huolletaan sekä sertifioitujen että sertifioimattomien mobiilisovellusten kautta, Abdulwahab lisäsi.

PLTO-virkailijat sanoivat yrittävänsä selvittää tapaa ratkaista nämä ongelmat, koska lähes joka päivä on jonkinlainen tapaus kilpailevien taksinkuljettajien välillä.

Vaikka PLTO on sertifioinut jotkin sovellukset, erityisesti Bolt, käytettäviksi, kuljettajilla odotetaan olevan laillinen kuljetuskilpi, ajokortti, rekisteröinti, vakuutus ja muut asiakirjat, joita taksinkuljettaja tarvitsee toimiakseen.

Kuljettajat väittivät, että turistin sovelluksen ilmoittava pakettiauton kuljettaja ei kyennyt noutamaan matkustajia satamaan ja käskivät turistin raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovellushakupalveluita.

Viranomaiset ovat pyytäneet Phuketin taksinkuljettajia olemaan kohteliaampia, kun muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa.

Paikallisen taksinkuljettajan väitetään hyökänneen mobiilisovelluksen taksiautoon ja hypänneen sen päälle ulkomaalaisen matkustajan kanssa Thalangin alueella.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.