Ulkomaalainen turisti Phuketissa pakotettiin ulos tila-autosta kilpailevien kuljettajien välisistä matkustajakiistoista

Phuket -

Muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat yksinäisen ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa. Kuljettajat väittivät, että turistin sovellushakuinen pakettiautonkuljettaja ei voinut ottaa matkustajia satamaan ja käski turistia raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovelluksen tervehdys palvelut.

Sosiaalisessa mediassa laajasti jaettu ja viruksen leviänyt tapaus tapahtui 3. kesäkuuta Phuket Rassadan satamassa Phuketissa. Tapahtuman julkaissut julkisen tila-auton tuntematon kuljettaja väitti, että 5-6 miehen ryhmä pysäytti hänet, kun hän oli viemässä naispuolista ulkomaalaista matkustajaa määränpäähänsä satamasta.

Kuljettaja, joka oli vaatinut keltaisia ​​rekisterikilpiä ja toiminut laillisena sovellushakukuljettajana, kertoi, että miehet piirittivät hänen tila-autonsa ja käskivät matkustajaa, yksinäistä naismatkustajaa, nousemaan pakettiautosta ja raahaamaan matkalaukkunsa ulos. satama-alue, jos hän aikoi käyttää sovellusta tuovien kuljettajien palveluita.

Miehet riitelivät kuljettajan kanssa, koska hän ei voinut ottaa vastaan ​​matkustajia suoraan satamasta. Kuljettaja yritti kohteliaasti neuvotella poikkeuksesta, koska hänen matkustajansa istui jo pakettiautossa. Miehet kuitenkin kieltäytyivät ja vaativat, että turistin tulee nousta pakettiautoonsa vasta sen jälkeen, kun hän oli ollut satama-alueen ulkopuolella.

Kiihkeä riita jatkui hetken. Kuljettaja väitti, että miehet haastoivat hänet tappeluun, mutta hän kielsi sen. Hetken kuluttua miespäällikkö ilmestyi ja antoi kuljettajan mennä matkustajansa mukaan.

Kuljettaja kertoi myöhemmin, että hänelle kerrottiin, ettei hän saanut sovelluksen noutoa, vaikka hänen pakettiautossaan oli lailliset keltaiset kilvet ja muut kuljetusvaatimukset. Hän kehotti poliisia ryhtymään vakaviin toimiin kuvailluilla miehillä Phuketin matkailukuvan palauttamiseksi.

Tapaukseen osallistuneiden nimet eivät ole olleet tapausta tutkivien viranomaisten salassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.