PÄIVITYS: Phuketin taksinkuljettajia pyydettiin olemaan kohteliaampia turisteille virustapauksen jälkeen – VIDEO

Phuket -

Viranomaiset ovat pyytäneet Phuketin taksinkuljettajia olemaan kohteliaampia, kun muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Kuljettajat väittivät, että turistin sovelluksen ilmoittava pakettiauton kuljettaja ei kyennyt noutamaan matkustajia satamaan ja käskivät turistin raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovellushakupalveluita.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Ponmana sunnuntaina (4th) meni Rassadan laiturille Phuketin maakuljetustoimiston (PLTO) virkamiesten kanssa.

Kornpitak Artsuwan, vt. PLTO:n päällikkö, kertoi Phuket Expressille, että tila-auto hänen ulkomaisen matkustajansa kanssa käytti "pulttisovellusta".

Paikalliset taksinkuljettajat laiturilla ymmärsivät väärin eivätkä ymmärtäneet, että Bolt-hakemus on jo hyväksynyt PLTO:n eikä se ole laitonta Phuketissa.

Nyt kun heille oli ilmoitettu, he kuitenkin ymmärsivät. Ei ollut vakavaa tilannetta, vain sanallinen riita. Taksinkuljettajia on käsketty olemaan kohteliaita toistensa kanssa hyvän kuvan saamiseksi turisteille.

Eversti Pratueng kertoi kuitenkin Phuket Expressille, että Rassadan laituri on yksityinen alue, jonka Phuketin maakunnan hallintojärjestö on sallinut.

Myös laiturilla toimivat paikallistaksipalvelut, joissa on noin 30 ajoneuvon taksiasema. Heillä on myös oikeus suojella palvelujaan tarkistamalla, että ulkopuoliset taksinkuljettajat ovat laillisia palveluita, mutta heidän on oltava kohteliaampia. Samaan aikaan myös ulkopuoliset taksinkuljettajat voivat noutaa asiakkaita, jos he käyttävät PLTO:n hyväksymiä sovelluksia.

TPN huomauttaa kuitenkin, että yksityiset yritykset ja paikat voivat solmia sopimuksia tiettyjen taksinkuljettajien ja -palvelujen, kuten Phuketin lentokentän, kanssa, mikä rajoittaa kyytiin liittyvien sovellusten ja muiden palveluiden saatavuutta, vaikka palvelu olisi laillinen. Yksityisenä paikkana Rassadan laituri pidättää oikeuden myös siihen.

Tämä on johtanut moniin konflikteihin ja ongelmiin, erityisesti Phuketin lentokentällä, ja jotkut turistit jopa vaeltavat pitkiä matkoja lentokentän terminaalista säästääkseen rahaa takseissa. Move Forward -puolueen kansanedustajat ovat kehottaneet yksityisiä yrityksiä sallimaan kyytien yhteiskäyttösovellukset, mutta monet yksityiset yritykset väittävät käyttävänsä omia taksipalvelujaan turvallisuuden takaamiseksi. Kriitikot kuitenkin sanovat, että sopimuksissa on kyse molemmille osapuolille vain rahasta.

PLTO:n sertifioimat sovellukset ovat alla:

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.