Lisää draamaa kilpailevien taksinkuljettajien välillä Phuketissa

Phuket -

Paikallisen taksinkuljettajan väitetään hyökänneen mobiilisovelluksen taksiautoon ja hypänneen sen päälle ulkomaalaisen matkustajan kanssa Thalangin alueella.

Ms Ben, sukunimi salattu, 35, naispuolinen taksinkuljettaja, teki ilmoituksen Cherng Talayn poliisille sunnuntaina (11. kesäkuuta)th). Hän kertoi poliisille, että hän poimi ulkomaalaisen matkustajan Bolt-sovelluksesta Bang Taon ravintolan edestä.

Phuket Express huomauttaa, että Bolt-sovellus on sertifioinut Phuket Land Transport Office.

Yhtäkkiä miespuolinen taksinkuljettaja ryntäsi hänen ajoneuvoonsa, törmäsi fyysisesti hänen taksiinsa ja hyppäsi hänen ajoneuvonsa etuosaan. Hän ajoi nopeasti pois, koska hänen ulkomaiset asiakkaat olivat peloissaan tapauksesta.

Hän kysyi matkustajaltaan, jonka henkilöllisyys oli salattu, tapauksesta ja ulkomaalainen sanoi, että se oli pelottavaa, mutta Phuket ja Thaimaa ovat erittäin kauniita ja ulkomaalainen turisti tulee varmasti takaisin.

Ulkomaisen asiakkaansa saapuessa määränpäähänsä Ben teki ilmoituksen poliisille kojelautakameralla tapahtuneesta videosta. Ben sanoi, että hänellä on kaikki asianmukaiset asiakirjat ollakseen Boltin taksinkuljettaja ja että hänellä on yhtä suuri oikeus kuin millään perinteisellä taksinkuljettajalla noutaa asiakkaita.

Poliisin kerrotaan tutkivan tapausta.

Samanlaisia ​​tapauksia:

Kuljettajat väittivät, että turistin sovelluksen ilmoittava pakettiauton kuljettaja ei kyennyt noutamaan matkustajia satamaan ja käskivät turistin raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovellushakupalveluita.

Viranomaiset ovat pyytäneet Phuketin taksinkuljettajia olemaan kohteliaampia, kun muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.