Viisi filippiiniläistä turistia, opas ja kuljettaja pelastettiin veneen kaatumisen jälkeen Phang Ngassa

Phang Nga-

Viisi filippiiniläistä turistia, opas ja kuljettaja on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuttua Phang Ngassa.

Phang Nga Bayn kansallispuiston päällikkö Natthawat Nuisringam kertoi Phuket Expressille, että maanantai-iltapäivänä (22. toukokuuta) heille ilmoitettiin tapauksesta kilometrin päässä Baan Sam Chongista.

He saapuivat paikalle löytääkseen viisi filippiiniläistä, oppaan ja veneenkuljettajan kellumassa meressä. Heillä kaikilla oli yllään pelastusliivit. Kaatunut vene löydettiin lähistöltä. Veneen kuljettaja, jonka nimeä viranomaiset eivät julkistaneet, kertoi, että veneeseen osui voimakkaita aaltoja ennen kuin alus kaatui.

Kaikki osalliset vietiin turvallisesti takaisin maahan, eikä kukaan loukkaantunut vakavasti.

Tämä veneeseen liittyvä tapaus ei ollut läheskään yhtä traaginen kuten tämä äskettäinen tapaus, jossa 35 ihmistä, enimmäkseen ulkomaisia ​​turisteja, loukkaantui.

Viime aikoina on sattunut myös useita muita veneonnettomuuksia, joista olemme käsitelleet täällä:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Yhdeksän ruotsalaista turistia on selvinnyt pitkähäntäisen veneen kaatumisesta Krabissa.

Australialainen ja myanmarilainen turisti on pelastettu sen jälkeen, kun pitkähäntäinen veneen moottori oli viallinen lähellä saarta Krabissa.

Krabin merenkulkutoimisto on kutsunut Krabille noin 80 pitkähäntäistä venettä, joita on muokattu lisäämällä kattoja sen jälkeen, kun kolme pitkäpyrstövenettä kaatui kahdessa kuukaudessa ja kuoli kaksi ihmistä loukkaantui.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.