Kaksi ulkomaalaista ja kapteeni selvisivät hengissä Krabin pitkähäntäisen veneen kaatumisen jälkeen

KUVA: MGR Online

Krabi -

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Than Bok Khoranin kansallispuiston toimisto kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin viime viikonloppuna, että ulkomaalaisia ​​turisteja kuljettanut pitkähäntäinen vene kaatui Hong Islandin ja Hang Nak Capen välillä.

Pelastusryhmät saapuivat kyseiselle alueelle ja huomasivat, että kaatunutta pitkähäntävenettä hinattiin ja pelastettiin kahdella muulla retkiveneellä.

Veneen kapteeni Prasit Sansamut, 43, ja kaksi ulkomaalaista turistia pelastettiin turvallisesti maihin. Prasit kertoi Phuket Expressille, että veneeseen osuivat voimakkaat aallot, ennen kuin vesi vuoti veneeseen ja vene alkoi vajota.

Krabin merenkulkuvirasto kuitenkin tutkii tapausta.

Pelastuslaitokset eivät julkistaneet mukana olevien ulkomaalaisten turistien nimiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.