Malesialainen äiti ja tytär kuolivat pitkähäntäisen veneen kaatumisen jälkeen Krabissa

KUVA: Krabi News

Krabi -

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Krabin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen (25. tammikuuta) China Tourin pitkähäntäinen vene kuljetti malesialaista perhettä, jossa oli äiti, tytär ja isä, hotellista Mueang Krabista Hongsaarelle. Ao Lukin kaupunginosa lähellä.

Veneen kapteeni Sala Butsa, 45, kertoi The Phuket Expressille heidän ollessaan matkalla takaisin hotelliin, että veneeseen osui voimakkaita aaltoja. Vene kaatui lähellä Hang Nakin niemeä Ao Nangissa Mueang Krabissa. Kaikki veneessä olleet jäivät kellumaan mereen.

Paikallinen kalastusvene, jonka kapteeni Waris Changnam, 21, pelasti kaikki neljä veneessä ollutta, mutta hän kertoi paikalliselle medialle, että malesialainen nainen ja tyttö olivat kasvot alaspäin vedessä, kun hän löysi heidät ja jo tajuttomana. Vain veneen kapteenilla oli yllään pelastusliivi. Kaikki neljä uppoamisen uhria vietiin takaisin maihin, kun pelastushenkilöstö otettiin yhteyttä. Lopulta heidät kaikki vietiin paikalliseen sairaalaan.

Malesialainen äiti, rouva Tan Chen Woon, 36, ja hänen kuusivuotias tyttärensä julistettiin kuolleiksi sairaalassa, kun taas isä Gan Kah Seng, 37, ja veneen kapteeni selvisivät hengissä, mutta ovat edelleen sairaalassa. On myös kerrottu, että äiti oli neljällä kuukaudella raskaana.

Samanlainen tapaus:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.