Yhdeksän ruotsalaista turistia selviytyi veneen kaatumisen jälkeen Krabissa, Thaimaassa

Krabi -

Yhdeksän ruotsalaista turistia on selvinnyt pitkähäntäisen veneen kaatumisesta Krabissa.

Than Bok Khoranin kansallispuiston johtaja Weerasak Srisajjang kertoi thaimaalaiselle medialle, että heille ilmoitettiin tapauksesta sunnuntaina (5. helmikuuta)th) lähellä Hong Islandia Khao Thongin osa-alueella Mueang Krabissa.

Pelastusryhmät menivät paikalle etsimään yhdeksän Ruotsin mies- ja naispuolista miestä sekä veneen kapteenia merestä kaatuneen pitkähäntäisen veneen läheltä. He kaikki pelastettiin ja vietiin turvallisesti takaisin maahan.

On kerrottu, että turistit ottivat valokuvia veneen toisella puolella, mikä sai veneen kumartumaan. Vettä valui veneeseen ennen kuin se kaatui. Heillä kaikilla oli yllään pelastusliivit.

Saatat pitää näistä:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Kolme kiinalaista miestä on pelastettu purjeveneen hajottua voimakkaista tuulista lähellä saarta Krabissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.