PÄIVITYS: Yli 22 miljoonaa bahtia takavarikoitu Patongin lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapauksessa

Patong -

Yli 22 miljoonan bahtin arvosta omaisuutta takavarikoitiin epäillyiltä liittyen laajaan Patongin lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevaan tapaukseen.

Edellinen tarinamme:

Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Ulkomaalainen omistaja on paennut läheiseen maahan Bangla Roadin baariin tehdyn ratsian jälkeen, jossa paljastettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita alaikäisiä.

Pidätysmääräykset on annettu sveitsiläisestä miehestä ja kahdesta thaimaalaisesta naisesta, joiden väitetään olevan osallisena Patongissa lasten seksuaalisen hyväksikäytön paljastuneen baariratsia.

Kolme ulkomaalaista asiakasta on pidätetty ja kolme muuta ulkomaalaista on paennut lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapauksessa Patongissa.

Nyt päivitykseen:

"Big Joke", poliisin apulaiskomissaari Surachate Hakparn kertoi The Phuket Expressille, että asiaankuuluvat viranomaiset takavarikoivat omaisuutta ja rahaa epäillyiltä rahanpesun vastaisen lain mukaisesti kymmenessä maakunnassa, jotka sijaitsevat Phuketissa, Chonburissa, Bangkokissa, Nonthaburissa ja Prachinburissa, Nakhon Sawan, Nakhon Ratchasima, Surin ja Ratchaburi.

Heiltä takavarikoitiin 52 pankkitiliä, jotka tuottivat 100 miljoonaa bahtia, kaksi rivitaloa 7,000,000 5,000,000 10,000,0000 bahtia, asuntojen huoneita 500,000 XNUMX XNUMX bahtia, neljä XNUMX XNUMX XNUMX bahtia arvoista tonttia, neljä autoa ja moottoripyörää XNUMX XNUMX bahtia ja muuta.

Yhteensä takavarikoitu omaisuus on arvoltaan 22 miljoonaa bahtia, ja niitä käytetään osana lisätutkintaa ja todisteita Big Joken mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.