PÄIVITYS: Viisi vanhempaa poliisia, mukaan lukien päällikkö, joka siirrettiin Banglan baarin hyökkäyksen jälkeen, kun hän on paljastanut todisteita lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Patong -

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Edellinen tarinamme:

Keskiviikkona (15th) maakunnan hallintoministeriön tiimi teki ratsian baariin Soi Sea Dragonissa Bangla Roadilla.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong on antanut määräyksen torstaina (16. maaliskuuta)th). Määräyksessä todetaan Bangla Walking Streetillä tehdyn ratsian mukaan, että viranomaiset ovat pelastaneet kuusi alaikäistä naisuhria väitetystä prostituutiopalvelusta ja ihmiskauppaverkostosta.

Avoimuuden lisäämiseksi, täydellisen tutkimuksen suorittamiseksi ja hallitukselle aiheutuvien vahinkojen estämiseksi viisi Patongin poliisia seuraavalla tavalla siirretään töihin Phuketin maakunnan poliisiasemalle.

  1. Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee
  2. Patongin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Somphon Surin.
  3. Patongin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Naruebodin Pangleesen
  4. Rikoksen ehkäisyn ja tukahduttamisen tarkastaja everstiluutnantti Wutthiwat Leangboonjinda
  5. Tutkintatarkastaja everstiluutnantti Suchart Chumpusang.

Määräys on voimassa torstaista (16th) toistaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.