PÄIVITYS: Ulkomaalainen omistaja pakeni Thaimaasta Patongin baariryöstön jälkeen, kun hän paljasti lasten seksuaalisen hyväksikäytön, epäillyn verkoston Pattayassa ja Bangkokissa

Patong -

Ulkomaalainen omistaja on paennut läheiseen maahan Bangla Roadin baariin tehdyn ratsian jälkeen, jossa paljastettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita alaikäisiä. ฺ

Big Joke, Thaimaan tunnetuin poliisi Surachate Hakparn, sanoi, että baarilla on monia verkostoja ja yhteyksiä Pattayassa ja Bangkokissa.

Aiemmat tarinamme:

Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Nyt päivitykseen:

'Big Joke', poliisin apulaiskomissaari Surachate Hakparn saapui Phuketiin tänään (18. maaliskuuta)th) seurata tapausta.

"Big Joke" kertoi Phuket Expressille, että baari liittyy toiseen baariverkostoon Bangkokissa ja Pattayassa. Baari on saatettu toimia ehdokkaana, johon thaimaalaiset rekisteröityivät joidenkin ulkomaisten osakkeenomistajien luona. Lisäksi kerrottiin, että pääasiallinen ulkomainen omistaja oli naimisissa Thaimaan kansalaisen kanssa.

Todellinen ulkomaalainen omistaja on nyt paennut Thaimaasta Laosiin, kertoi Big Joke, joka käyttää yleisesti huumorintajunsa ja thai-aterian Jok-rakkautensa vuoksi hankittua lempinimeään.

Thaimaan poliisi jatkaa tutkintaa toisen maan kanssa, johon hän pakeni, ja seuraa baarin palveluita käyttäneiden asiakkaiden, erityisesti alaikäisten kanssa tekemisissä olleet, kanssa.

Poliisi myös tarkastaa tänä viikonloppuna baareja Phuketissa, Pattayassa ja Bangkokissa varmistaakseen, että mikään tapahtumapaikka ei käytä alaikäisiä hyväksi.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.