PÄIVITYS: Pidätysmääräykset sveitsiläisestä miehestä ja kahdesta thaimaalaisesta naisesta, joiden väitetään osallistuneen Patongin baarin hyökkäykseen, joka paljasti lasten seksuaalisen hyväksikäytön

Patong, Phuket -

Pidätysmääräykset on annettu sveitsiläisestä miehestä ja kahdesta thaimaalaisesta naisesta, joiden väitetään olevan osallisena Patongissa lasten seksuaalisen hyväksikäytön paljastuneen baariratsia.

Aiemmat tarinamme:

Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Ulkomaalainen omistaja on paennut läheiseen maahan Bangla Roadin baariin tehdyn ratsian jälkeen, jossa paljastettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita alaikäisiä.

Nyt päivitykseen:

Alueen 8 poliisin komentaja kenraaliluutnantti Surapong Thanomjit kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (20.th) Phuketin maakunnan tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen kahdesta thaimaalaisesta naisesta ja yhdestä sveitsiläisestä miehestä. Sveitsiläinen mies on kuitenkin paennut Thaimaasta.

Muut ulkomaalaiset, jotka ovat väitetysti mukana tässä tapauksessa, ovat ihmisiä, jotka haluavat käyttää tällaista palvelua ja joita poliisiviranomaiset ovat edelleen jäljittämässä.

Thaimaan poliisi ei julkistanut etsittyjen nimiä, mutta he ilmoittivat Thaimaan tiedotusvälineille työskentelevänsä kaikkien kolmen epäillyn paikantamiseksi ja tekevänsä yhteistyötä maan kanssa, johon he uskoivat sveitsiläisen paenneen, toivoen miehen vangitsemista ja luovuttamista. oikeuskäsittelyt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.