Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Bar Raid paljastaa lasten seksuaalisen hyväksikäytön, pääministerin vierailut ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 13. maaliskuuta 2023 sunnuntaihin 19. maaliskuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Seitsemän ihmistä on pidätetty väitetysti kannabiksen silmujen laittomasta käsittelystä Bangla Roadilla ja Soi Sane Sabailla Patongissa.
    Heitä syytetään valvottujen yrttien (kannabiksensilmujen) luvattomasta käsittelystä.
  2. Phuketin matkailu on elpynyt nopeasti, mutta 17,000 XNUMX työntekijää tarvitaan edelleen, koska ulkomaisia ​​turisteja tulee lisää.

Kiinalaiset turistit ovat tulossa takaisin ja uusi ja kasvava matkailumarkkina on kazakstanilaiset turistit.

3. Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viisi Patongin vanhempaa poliisia on siirretty sen jälkeen, kun Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevaan laittomaan baariin tehtiin ratsian ja paljastettiin kuusi lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jotka pelastettiin ja olivat alle XNUMX-vuotiaita.

Ulkomaalainen omistaja on paennut läheiseen maahan Bangla Roadin baariin tehdyn ratsian jälkeen, jossa paljastettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita alaikäisiä. ฺ

4. Rassadan kunta suunnittelee "Green in the City" -projektia Koh Sireyssä, Rassadassa. 300 miljoonan bahtin hanketta ehdotetaan pääministerille Prayut Chan-o-challe, joka vierailee Phuketissa tänä sunnuntaina.

300 miljoonan bahtin projektia ehdotettiin pääministerille Prayut Chan-o-challe, joka vieraili Phuketissa viime sunnuntaina (19. maaliskuuta).th).

5. Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha vierailee Phuketissa sunnuntaina (19th).

Pääministeri Prayut Chan-O-Cha saapui Phuketiin eilen (19. maaliskuuta). Hän tarkasteli myös alueen, jolla Specialized Expo 2028 – Phuket, Thaimaa, Mai Khaossa, Thalangissa, jos Phuket on valittu isännöijäksi.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.