Rassada suunnittelee Green in the City -projektia, jonka arvo on 300 miljoonaa bahtia

Rassada -

Rassadan kunta suunnittelee "Green in the City" -projektia Koh Sireyssä, Rassadassa. 300 miljoonan bahtin hanketta ehdotetaan pääministerille Prayut Chan-o-challe, joka vierailee Phuketissa tänä sunnuntaina.

Rassadan pormestari Nakarin Yorsangrat kertoi Phuket Expressille, että "Green in the City" -projekti kehitetään luonnonsuojelumatkailuksi. Hanke toteutetaan 798 Raisin tontilla, joka kattaa Bang She Lao -kanavan ja Tha Jeen -kanavan mangrovemetsäalueella.

300 miljoonan bahtin hanketta ehdotetaan pääministerille Prayut Chan-o-challe, joka vierailee Phuketissa tänä sunnuntaina (19. maaliskuuta).th), pormestari Nakarin lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.