Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: pidätettiin venäläisiä ja valkovenäläisiä, pidätettiin nigerialaisia ​​miehiä 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 30. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 5. helmikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaan Phuket Tourism Authority (Phuket TAT) odottaa 12 miljoonaa turistia vierailevan Phuketissa tänä vuonna.

Tänä kesänä israelilaisia ​​turisteja vierailee enemmän myös Phuketissa, joka on suhteellisen uusi markkina-alue Phuketille. Jotkut näistä vierailijoista ovat vierailleet Phuketissa aiemmin ja jotkut ovat uusia turisteja.

2. Andaman Guide Associationin presidentti on selventänyt huhua upseereista, joiden väitetään kiristäneen rahaa saudi-arabialaiselta turistilta.

Tarina tuli ilmi sen jälkeen, kun tällä viikolla tuntematon matkaopas puhui thaimaalaisen television uutisohjelmassa. Phuketin viranomaiset sanovat kuitenkin, että tämä on ikivanha tarina eikä enää ole ajankohtainen.

3. Yhteensä 90:lle laittomalle taksinkuljettajalle Phuketissa on määrätty sakkoja viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja heistä 33:n ajokortti on jäädytetty 90 päiväksi.

"Mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina. Vihreällä rekisterikilvellä varustettuja takseja voidaan kuitenkin huoltaa vain niissä maakunnissa, joissa ne on rekisteröity.

4. Venäläinen epäilty pidätettiin, koska hän ryösti muiden venäläisten käteistä ja kryptovaluuttaa Thalangissa.

Valko-Venäjän mies pidätettiin, koska hänen epäillään osallistuneen muiden venäläisten rahan ja kryptovaluutan ryöstöihin Thalangissa.

5. Neljä nigerialaista miestä pidätettiin Rawaissa ja Chalongissa, joista kumpikin oli yli 1,200 XNUMX päivää.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisit saivat anonyymin vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että he (Afrikan mantereen ulkomaalaiset) oleskelevat alueella, jolla ei asunut paljon ihmisiä ja joiden epäillään osallistuneen romanssihuijauksiin.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.