Venäläisestä epäilty pidätettiin muiden venäläisten ryöstöstä rahan ja kryptovaluutan vuoksi Phuketissa

Phuket -

Venäläinen epäilty pidätettiin, koska hän ryösti muiden venäläisten käteistä ja kryptovaluuttaa Thalangissa.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille tänään (2. helmikuutand), että eilen (1. helmikuutast), he pidättivät Dnitry Sherginin, 32, Venäjän kansalaisen lomakeskuksessa Karonissa. Hän on etsintäkuulutettu epäilty, jolla on Phuketin maakunnan tuomioistuimen 31. tammikuuta antama pidätysmääräys.st 2023.

Häntä syytetään ryöstöstä, laittomasta ampuma-aseiden hallussapidosta, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa ja muiden ihmisten laittomasta pidättämisestä muiden epäiltyjen kanssa, joiden epäillään olevan osallisena tapahtumassa ja jotka ovat edelleen karkaamassa.

Pidätys tapahtui joulukuun 11. päivänäth Viime vuonna Viacheslav Kopan, 35, ja Jevgenii Kamolov, 32, molemmat Venäjän kansalaisia, tekivät ilmoituksen Cherng Talayn poliisille Thalangissa.

He kertoivat poliisille, että kello 1:00 joukko ulkomaisia ​​epäiltyjä hyökkäsi heidän kimppuunsa ja uhkasi heitä 20,000 25,000 dollarin käteisellä ja 16 XNUMX dollarin kryptolompakolla Soi Cherng Talay XNUMX:ssa.

Täydellisen tutkinnan jälkeen poliisi on tunnistanut epäillyn, jonka uhrien ystävän väitetään olleen osallisena tapahtumassa.

Lisätietoja tästä kehitystarinasta voidaan julkaista, kun Thaimaan poliisi paljastaa ne.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.