Neljä nigerialaista pidätettiin Phuketissa, joista jokainen on yli 1200 päivää

Rawai, Chalong –

Neljä nigerialaista miestä pidätettiin Rawaissa ja Chalongissa, joista kumpikin oli yli 1,200 XNUMX päivää.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille eilen (3. helmikuutard), jonka he ovat pidättäneet nigerialaismiehille, jotka ovat:

  1. NAH KENNETH CHIBUZO, 34, jolla on nyt 1,207 XNUMX oleskelupäivää. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Palaissa, Chalongissa.
  2. Hra JAMES CHINONYEREM ONWUMYIRIMMADU, 30, jolla on nyt 1,469 49 oleskelupäivää. Hänet pidätettiin Soi Chao Fa XNUMX:ssä Chalongissa.
  3. OLIVER ABAZIE UCHECHUKWU, 34, jolla on nyt 1,221 9 oleskelupäivää. Hänet pidätettiin Soi Sai Yuan XNUMX:ssä Rawaissa.
  4. Mr. MICHAEL ARINZE EJIOGU, 31, jolla on nyt 1,236 XNUMX oleskelupäivää. (Pidätyspaikkaa ei tunnistettu.)

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että neljä nigerialaista miestä vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä sekä mahdollisesta karkottamista ja mustalle listalle lisäämistä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisit saivat anonyymin vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että he (Afrikan mantereen ulkomaalaiset) oleskelevat alueella, jolla ei asunut paljon ihmisiä ja joiden epäillään osallistuneen romanssihuijauksiin.

Neljä epäiltyä oleskeli enimmäkseen vain asunnossaan eivätkä yleensä lähteneet ulos. Thaimaan toimistot huolehtivat huoneiden siivouksesta, ruuan toimittamisesta ja majoituspaikan löytämisestä. Huolestunut kansalainen otti yhteyttä Thaimaan maahanmuuttoon, koska he epäilivät, että miehet vaikuttivat piiloutuneilta ja eristäytyneiltä ja kuulemma halusivat suojella yhteisöä.

Thaimaan maahanmuuttovirasto kiitti tuntematonta huolestunutta kansalaista ja rohkaisi enemmän "hyviksi kansalaisiksi" kutsuttuja ilmoittamaan epäilyttävästä käytöksestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.