Phuketiin odotetaan tänä vuonna 12 miljoonaa turistia

Phuket -

Thaimaan Phuket Tourism Authority (Phuket TAT) odottaa 12 miljoonaa turistia vierailevan Phuketissa tänä vuonna.

Phuketin TAT:n johtaja Nathasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille "Odotamme 12 miljoonaa turistia vierailevan Phuketissa tänä vuonna. Tämä tulee olemaan suunnilleen sama määrä turisteja kuin ennen Covid-19:ää."

”Phuketissa vieraili viime vuonna 9,260,657 46.4 53.6 kävijää. Näistä 74.4 prosenttia oli ulkomaalaisia ​​ja XNUMX prosenttia thaimaalaisia. Phuket on saanut XNUMX prosenttia tuloistaan ​​ulkomaisilta turisteilta. Nathasiri sanoi.

”Tulevana kesänä israelilaisia ​​turisteja vierailee enemmän myös Phuketissa, joka on meille suhteellisen uusi markkina. Jotkut näistä vierailijoista ovat vierailleet Phuketissa aiemmin ja jotkut ovat uusia turisteja." Nathasiri päätti.

Saatat pitää tästä:

Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtajan mukaan Phuket näkee enemmän turisteja, koska matkailu on nyt 50 % verrattuna pandemiaa edeltävään tasoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.