Teini pidätettiin 201 metamfetamiinipillerillä Phuketissa

Phuket -

Teini-ikäinen pidätettiin 201 metamfetamiinipillerillä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla 16-vuotiaan teini-ikäisen Thai Mai Villagessa Rawaissa. Häneltä takavarikoitiin 201 metamfetamiinipilleriä. Epäillyn nimi salattiin ikänsä vuoksi.

Chalongin poliisin mukaan laittomat huumeverkostot käyttävät yleensä teini-ikäisiä huumeiden toimittamiseen. He antavat huumeita nuorille ja kun teini-ikäiset ovat riippuvaisia, he tekevät jakelutöitä huumekauppiaille. Kun heidät pidätettiin, koska he ovat vielä teini-ikäisiä, heitä uhkaa vähäiset oikeustoimet verrattuna aikuisiin, koska he ovat nuoria. Suurin osa heistä on 13–16-vuotiaita, lisäsi Chalongin poliisi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Mies pidätettiin 90 metamfetamiinipillerillä Rawaissa.

Mies pidätettiin metamfetamiinipillereillä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Viranomaiset ovat jatkaneet tukahduttamista paikallisessa kylässä Rawaissa, jossa laittomia huumeita levitetään laajalti.

Naispuolinen epäilty pidätettiin 20 metamfetamiinipillerillä välipalapussissa eräässä kylässä Rawaissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.