Viranomaiset jatkavat laittomien huumeiden torjuntaa Rawaissa

Rawai-

Viranomaiset ovat jatkaneet tukahduttamista paikallisessa kylässä Rawaissa, jossa laittomia huumeita levitetään laajalti.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (27th) noin 130 virkamiestä ja henkilökuntaa Phuketin kaupungin aluetoimistosta, Chalongin poliisista ja häpyterveysvirastosta teki etsinnässä kolme huumeepäillyn taloa. Kaksi kohteista löydettiin, ja heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle.

Kolmen kohteen perheessä kymmenen henkilöä testattiin satunnaisesti laittomien huumeiden varalta. Heistä kuudella oli positiivinen laittomien huumeiden testi virtsassa. Heidät vietiin myös Chalongin poliisiasemalle.

Poliisi ei julkistanut nimiä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Mies pidätettiin 90 metamfetamiinipillerillä Rawaissa.

Mies pidätettiin metamfetamiinipillereillä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.