Mies pidätettiin metamfetamiinin kanssa Rawaissa

Rawai -

Mies pidätettiin metamfetamiinipillereillä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Mueang Phuketin piiripäällikkö Pairoj Srilamun kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tänä viikonloppuna he tarkastivat Tai Mai Villagen Rawaissa, josta he olivat saaneet useita valituksia, että alue oli monien huumeidenkäyttäjien ja -kauppiaiden käytössä.

He pidättivät Charin Bang Jark, 20. Häneltä takavarikoitiin 20 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle, ja Charinia syytetään luokan 1 huumeen laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Hän myönsi syytteen tiedotushetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.