Ilotulitus takavarikoitiin Patong Beachillä

Patong -

Patongin rannalla takavarikoitiin viisi ilotulitusvälinettä.

Patongin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sophon Surin kertoi Phuket Expressille, että maanantai-iltana (24. heinäkuuta)th) he tarkastivat Patong Beachin turistien turvallisuuden ja jatkuvan ilotulitteiden tukahduttamisen varalta.

He löysivät kaksi suurta ilotulitusvälinettä ja kolme keskikokoista ilotulitteita piilotettuna mustaan ​​muovipussiin pysäköidyltä moottoripyörältä. Nämä tavarat takavarikoitiin, mutta omistajaa ei löytynyt.

Tämä on osa Patong Beachin laittomien ilotulitteiden myynnin säännöllistä tukahduttamista, kuten alla näkyy.

Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Kaksi miestä pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.