Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitu Patong Beachillä

Patong -

  Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkul kertoi Phuket Expressille tänään (8th). ”Olemme saaneet valituksia siitä, että Patong Beachillä oli myyjiä, jotka myivät kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita. Nämä myyjät ovat ärsyttäneet turisteja ja voivat aiheuttaa vaaraa kelluvista lyhdyistä ja ilotulituksista."

"Kävimme Patong Beachillä eilen illalla (7. joulukuuta), jossa löysimme kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita puihin piilotettuna neljästä pisteestä rannalla. Nämä tavarat takavarikoitiin, mutta emme löytäneet niiden omistajia. Me kuitenkin etsimme niitä”, Siwat selitti.

”Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita ei saa ampua julkisesti ilman lupaa. Jokainen, joka rikkoo tätä sääntöä, tuomitaan sakkoihin 60,000 XNUMX bahtiin asti ja/tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi”, Siwat huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.