Patong varoittaa, että ilotulitteet ja kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja

Patong, Phuket -

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Patongin kunta on eilen (14. syyskuuta) ilmoittanut: "Minkäänlaiset ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt EIVÄT ole sallittuja Patongin alueella."

"Jokainen rikkomus voi johtaa jopa kolmen vuoden vankeuteen tai jopa 60,000 XNUMX bahtiin sakkoihin tai molempiin."

Phuket Express huomauttaa, että ei ole täysin selvää, mikä johti varoitukseen, mutta sääntö on ollut voimassa pidemmän aikaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.