Nainen pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Nainen pidätettiin ilotulitteiden myynnistä Patong Beachillä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat viime viikonloppuna pidättäneet tuntemattoman naisen Banana Walkin lähellä Patong Beachillä. Häneltä takavarikoitiin neljä ilotulituskeppiä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, koska hän myi ilotulitteita ilman lupaa.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen ongelma Patongin laittomassa ilotulitteiden myynnissä, kuten alla käsiteltiin.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.